elérhetőségek Alapértelmezett színséma Nagykontrasztú színséma
Keresés

EMET
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Főoldal


ors-regiweb

A rendezvényen részt vett Sipos Imre, köznevelésért felelős helyettes államtitkár úr, Dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója, valamint Csete Örs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója.

A programra közel 200 pedagógus, fejlesztő szakember jött el az ország különböző pontjairól.

A Támogatáskezelő munkatársai bemutatták a pályázatok benyújtásának formai és tartalmi kritériumrendszerét, a program legfontosabb pénzügyi vonatkozásait, az elszámolás menetét, az idei felhívás változásait, majd a résztvevők pályázattal kapcsolatos kérdései is megválaszolásra kerültek a szakmai tájékoztatás keretében.


2013. június 13.


Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2013. június 13-án, csütörtökön 10.00-tól 13.00-ig Nemzeti Tehetség Program Információs Napot tart, melynek helyszíne: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, 1054 Budapest Báthori utca 10. Konferenciaterem.


Intézményünk a Partnerei iránti elkötelezettségét is kifejezve, a sikeresebb pályázás és elszámolás benyújtásának elősegítése és megkönnyítése érdekében a szakmai napon a Nemzeti Tehetség Program aktuális pályázatairól nyújt tájékoztatást, egyben lehetőséget biztosít a Partnerek számára a felmerülő kérdéseik áttekintéséhez.


A rendezvényen való részvétel ingyenes, jelentkezni a letölthető Regisztrációs lap 2013. június 11-ig az ntp@emet.gov.hu e-mail címre történő visszaküldésével lehet. A konferenciaterem befogadó kapacitása függvényében tudjuk a jelentkezőket fogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

 

Letölthető:


Az Információs Nap szakmai programja

Jelentkezési lap

 

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

2013. június 06.

ors-min


A 2013. május 29-én megtartott sajtótájékoztatón Csete Örs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) főigazgatója elmondta, hogy a Támogatáskezelő tíz nagy programot koordinál, s ezek egyike csupán a Nemzeti Tehetség Program. A Főigazgató arra is felhívta a figyelmet, hogy a Támogatáskezelő honlapján folyamatosan tájékoztatják a pályázókat, értesítik a jelentkezőket az eredményekről, s a háttérben tapasztalt munkatársak bonyolítják az elszámoltatást. Csete Örs főigazgató bejelentette, hogy júniusban az EMET pályázati tájékoztató napok megtartását tervezi, amelynek időpontjairól a www.emet.gov.hu oldalon lehet majd tájékozódni.

2013. május 29.


ors-min-3

Csete Örs főigazgató és Dr. Simon Miklós, a Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás elnöke közösen adták át Az Ébresztő! Kopogtat a Jövőd! rajzpályázat győztes diákjainak az elismerő okleveleket és a jutalmakat.


Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által lebonyolított pályázat keretében a Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás 600 millió Ft támogatást kapott az Európai Szociális Alaptól.

fotó: Teremi László

2013. május 24.
2013. március 12.

2


Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere 2013. január 1-vel Csete Örsöt nevezte ki az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatójának.Csete Örs 1966-ban született Budapesten. 1999 és 2011 között az Apáczai Közalapítvány igazgatójaként jelentős szerepe volt a külhoni pályázati rendszer kialakításában. 2010-től a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT Programigazgatójaként kidolgozója és főszervezője volt a Határtalanul! iskolai kirándulási programnak, amely a határon túli magyarlakta területek felfedezésével a nemzeti összetartozás megtapasztalásának elősegítésére irányul.2013. január 24.
2013. január 15.
adatok
Székhely: 1054 Budapest, Alkotmány utca 25.
Telephely: 1054 Budapest, Báthory utca 10.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás